NAGRADNI KONKURS „Najlepši saveti naših majki za žensko zdravlje “

Odnos majke i ćerke je veoma važan u životu svake žene. Niko ne može da zameni majku jer samo ona može da nam da bezuslovnu ljubav.  Majka je podrška, oslonac, neko ko će da stane ispred ćerke u svakom trenutku – razuman, pun ljubavi. Bez obzira na to koliko jedna žena ima godina, ona će uvek biti nečija ćerka. Kao što će i svaka majka svoju ćerku doživljavati samo kao dete bez obzira na to što možda i to dete ima svoje dete. Taj odnos između majke i ćerke je neponovljiv. Majke su individualne a ipak sve majke imaju neke karakteristike jedinstvene za sve mame a jedna od tih karakteristika su svakako saveti.  U čast svih majki setimo se nekih njihovih najlepših saveta.

I ne zaboravite, Dan majki je svaki dan, a ne samo onaj koji vam odredi država ili novi trendovi. Najbolji način da joj pružite ljubav je da joj pokažete da je svaki vaš dan u stvari njen dan. Odvojite vreme za razgovor, imajte razumevanja za nju, pomozite joj oko sitnica… jer su to neprocenjivi trenuci. Tada ništa neće moći da joj pokvari sreću.

Objavljujemo NAGRADNI KONKURS – Najlepši saveti naših majki za žensko zdravlje  u kome Pharmas Srbija poklanja:

1.mesto –  Putni kofer + kutija UriRoyala
2.mesto – Peškir za plažu + kutija UriRoyala
3.mesto – Putni set za stilizovanje kose+ kutija UriRoyala
4. – 10. mesto – PharmaS putna apoteka (UriRoyal, Floriotic Daily, Dormirin FORTE)

USLOVI KONKURSA : Na konkursu možete učestvovati tako što ćete u komentaru ispod objave na zvaničnoj Facebook strani Zid Zdravlja RS poslati:
Neki od saveta koji ste dobili od Vaše majke ili koji ste Vi udelili vašim ćerkama

Nagradni konkurs se organizuje pod nazivom Najlepši saveti naših majki za žensko zdravlje . Organizator ovog konkursa je Pharmas d.o.o. Beograd. Konkurs se organizuje preko facebook stranice Zid Zdravlja RS. Konkurs se organizuje na teritoriji Republike Srbije.

Uslovi učestvovanja na konkursu – Za učešće na Konkursu  možete se prijaviti tako što ćete u komentaru ispod objave na zvaničnoj Facebook strani Zid Zdravlja RS poslati:
Neki od saveta koji ste dobili od Vaše majke ili koji ste Vi udelili vašim ćerkama

Svi učesnici moraju biti punoletni a na konkurs je moguće prijaviti se samo jednim komentarom. Nagrade nije moguće osvojiti više puta.  Pravo učešća imaju svi građani Republike Srbije koji pošalju svoje odgovore  najkasnije do 21.07.2020.  godine.
Organizator zadržava pravo da ne prihvati komentare za koje smatra da ne odgovaraju uslovima konkursa.

Trajanje konkursa Konkurs će trajati 2 nedelje i to počev od 07.07.2020 do 21.07.2020.

Nagrade Od ponuđenih odgovora isključivo u komentarima ove objave, PharmaS-ov žiri će, nakon dve nedelje (21.07.2020)do 12:00h, odabrati 10 komentara u skladu sa temom nagradnog konkursa i objaviti ih na našem sajtu uriroyal.rs/nagradni-konkurs kao i u beleškama stranice Zid Zdravlja RS. Dobitnici nagrada biće kontaktirani putem poruke na njihovom Facebook profilu radi provere i dostavljanja ličnih podataka, a u svrhu slanja nagrada. Predaja nagrada će biti izvršena putem pošte.

Diskvalifikacija Organizator će pregledati sve komentare i zadržava pravo da u bilo kom trenutku diskvalifikuje učesnika ukoliko nije ispunio uslove prijave na konkurs ili ukoliko potencijalni dobitnik nagrade ne ogovori na upit odnosno ne pošalje svoje lične podatke u roku od 48h. Učestvovanje sa lažnih profila je zabranjeno. U slučaju da administrator uoči zloupotrebu stranice od strane jednog ili više korisnika mreže, ovi korisnici bez upozorenja biće diskvalifikovani iz konkursa i njihovi sadržaji biće obrisani.

Saglasnost – Na Konkursu ne mogu učestvovati lica zaposlena kod Organizatora i lica koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji ovog konkursa, kao i najbliži srodnici ovih lica. Učesnici koji učestvuju na konkursu nemaju pravo da zahtevaju drugačije nagrade ili nagrade u većim količinama od onih koje su navedene. Nagrade se ne mogu zameniti za novac.

 Učestvovanjem u ovom nagradnom konkursu učesnici su saglasni da se, ukoliko postanu dobitnici nagrada, njihovi lični podaci ( ime, prezime, prebivalište ili drugi podaci vezani za konkurs, mogu koristiti u svrhu ispunjenja obaveza Organizatora iz ovog konkursa. Ovako prikupljeni podaci biće korišćeni u svemu u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka ličnosti, isključivo u svrhu sprovođenja nagradnog konkursa i za vreme koje je potrebno za njegovo potpuno sprovođenje.

Obaveze organizatora Ukoliko zbog nedostataka/grešaka u podacima koje je dao dobitnik nagrade (npr. greška u pisanju imena, adrese, tel i sl.), nije moguće stupiti u kontakt sa dobitnikom, Organizator ne snosi nikakvu odgovornost. Organizator ne snosi odgovornost ukoliko bilo koji dobitnik ne dostavi ispravne podatke ili iste ne dostavi u gore navedenom roku i na taj način onemogući isporuku nagrade.

Ovaj nagradni konkurs nije povezan s društvenom mrežom Facebook. Facebook ne sponzoriše, ne podržava i ne organizuje ovaj nagradni konkurs. Sve informacije i nagradu organizuje  PharmaS d.o.o. Beograd.