[vc_row full_width=“stretch_row_content“ css=“.vc_custom_1594013542236{background-color: #f9f9f9 !important;}“][vc_column][vc_row_inner css=“.vc_custom_1594013553946{margin-right: 2% !important;margin-left: 2% !important;}“][vc_column_inner][ultimate_spacer height=“20″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner css=“.vc_custom_1594013553946{margin-right: 2% !important;margin-left: 2% !important;}“][vc_column_inner width=“1/2″][vc_column_text]

NAGRADNI KONKURS “UriRoyal® – Za vaše bezbrižno leto”

[/vc_column_text][ultimate_spacer height=“40″][vc_column_text]U toku letnjih dana, češće su i urinarne infekcije a kako bi Vam ovo leto proteklo bezbrižno  PharmaS Vam poklanja 5 kutija UriRoyal-a. Tim povodom objavljujemo:

NAGRADNI KONKURS – “UriRoyal® – Za vaše bezbrižno leto”  u kome PharmaS Srbija poklanja :

1. – 05. mesto – kutija UriRoyala

Sve što je potrebno da uradite kako biste učestvovali jeste:

Da u komentaru opišete kako se čuvate od urinarnih infekcija u toku letnjih dana.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=“1/2″][vc_single_image image=“878″ img_size=“full“ alignment=“center“][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner css=“.vc_custom_1594014091499{margin-right: 2% !important;margin-left: 2% !important;}“][vc_column_inner][vc_column_text]USLOVI KONKURSA : Na konkursu možete učestvovati tako što ćete u komentaru ispod objave na zvaničnoj Facebook strani Zid Zdravlja RS poslati:
Vaš komentar kako se čuvate od urinarnih infekcija u toku letnjih dana.

Nagradni konkurs se organizuje pod nazivom “UriRoyal® -Za vaše bezbrižno leto”  Organizator ovog konkursa je PharmaS d.o.o. Beograd. Konkurs se organizuje preko facebook stranice Zid Zdravlja RS. Konkurs se organizuje na teritoriji Republike Srbije.

Uslovi učestvovanja na konkursu – Za učešće na Konkursu  možete se prijaviti tako što ćete u komentaru ispod objave na zvaničnoj Facebook strani Zid Zdravlja RS poslati:

Vaš komentar kako se čuvate od urinarnih infekcija u toku letnjih dana.
Svi učesnici moraju biti punoletni a na konkurs je moguće prijaviti se samo jednim komentarom. Nagrade nije moguće osvojiti više puta.  Pravo učešća imaju svi građani Republike Srbije koji pošalju svoje odgovore  najkasnije do 25.08.2021.  godine.
Organizator zadržava pravo da ne prihvati komentare za koje smatra da ne odgovaraju uslovima konkursa.[/vc_column_text][vc_column_text]Trajanje konkursa Konkurs će trajati 7 dana i to počev od 18.08.2021 do 25.08.2021.

Nagrade Od ponuđenih odgovora isključivo u komentarima ove objave, PharmaS-ov žiri će, nakon 7 dana (25.08.2021) do 12:00h, odabrati 5 komentara u skladu sa temom nagradnog konkursa i objaviti dobitnike na našem sajtu uriroyal.rs/nagradni-konkurs kao i na facebook stranici Zid Zdravlja RS. Dobitnici nagrada biće kontaktirani putem poruke na njihovom Facebook profilu radi provere i dostavljanja ličnih podataka, a u svrhu slanja nagrada. Predaja nagrada će biti izvršena putem pošte.

Diskvalifikacija Organizator će pregledati sve komentare i zadržava pravo da u bilo kom trenutku diskvalifikuje učesnika ukoliko nije ispunio uslove prijave na konkurs ili ukoliko potencijalni dobitnik nagrade ne ogovori na upit odnosno ne pošalje svoje lične podatke u roku od 48h. Učestvovanje sa lažnih profila je zabranjeno. U slučaju da administrator uoči zloupotrebu stranice od strane jednog ili više korisnika mreže, ovi korisnici bez upozorenja biće diskvalifikovani iz konkursa i njihovi sadržaji biće obrisani.

Saglasnost – Na Konkursu ne mogu učestvovati lica zaposlena kod Organizatora i lica koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji ovog konkursa, kao i najbliži srodnici ovih lica. Učesnici koji učestvuju na konkursu nemaju pravo da zahtevaju drugačije nagrade ili nagrade u većim količinama od onih koje su navedene. Nagrade se ne mogu zameniti za novac.

 Učestvovanjem u ovom nagradnom konkursu učesnici su saglasni da se, ukoliko postanu dobitnici nagrada, njihovi lični podaci ( ime, prezime, prebivalište ili drugi podaci vezani za konkurs, mogu koristiti u svrhu ispunjenja obaveza Organizatora iz ovog konkursa. Ovako prikupljeni podaci biće korišćeni u svemu u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka ličnosti, isključivo u svrhu sprovođenja nagradnog konkursa i za vreme koje je potrebno za njegovo potpuno sprovođenje.

Obaveze organizatora Ukoliko zbog nedostataka/grešaka u podacima koje je dao dobitnik nagrade (npr. greška u pisanju imena, adrese, tel i sl.), nije moguće stupiti u kontakt sa dobitnikom, Organizator ne snosi nikakvu odgovornost. Organizator ne snosi odgovornost ukoliko bilo koji dobitnik ne dostavi ispravne podatke ili iste ne dostavi u gore navedenom roku i na taj način onemogući isporuku nagrade.

Ovaj nagradni konkurs nije povezan s društvenom mrežom Facebook. Facebook ne sponzoriše, ne podržava i ne organizuje ovaj nagradni konkurs. Sve informacije i nagradu organizuje  PharmaS d.o.o. Beograd.[/vc_column_text][vc_column_text]Obaveštenje o obradi podataka o ličnosti [/vc_column_text][ultimate_spacer height=“30″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

Scroll to Top