Kraljevsko rešenje u tretmanu urinarnih infekcija izazvanih bakterijom E.COLI!  

Jedinstvena kombinacija
D – manoza + S.Boulardii + S.Thermophilus

D – manoza + Probiotik + Postbiotik

SASTOJCI

Preporučenu dnevnu dozu čini 1 kesica praška za pripremu napitka koja sadrži:

2g D-manoze

1 milijardu kulture živih mikroorganizama kvasaca Saccharomyces cerevisiae var boulardii I-3799

1 milijardu kulture tindalizovanih bakterija mlečne kiseline Streptococcus thermophilus HA-110

DODATNE VREDNOSTI

 • JEDINSTVENA KOMBINACIJA D-manoza + S.Boulardii + S.Thermophilus – sinergističko dejstvo na eradikaciju E.Coli
 • BRZO I LAKO oslobađa od tegoba, deluje brzo na olakšanje simptoma (30-60 minuta)
 • ODLIČNA PODNOŠLJIVOST – nema neželjenih efekata
 • POGODAN ZA DECU  od 3. godine i ODRASLE
 • PRIJATAN UKUS – aroma brusnice
 • JEDNOSTAVNA PRIMENA – samo 1 kesica  dnevno!

S.Boulardi vraća digestivni sistem u ravnotežu tako što štiti dobre bakterije i ubrzava oporavak sluzokože creva

KRALJEVSKO REŠENJE ZA ZDRAVLJE MOKRAĆNIH PUTEVA!

BROJ 1. za komedikaciju i profilaksu infekcija mokraćnog sistema. Jedinstvena kombinacija na tržištusa D-manozom , S.Boulardii i Streptococcus thermophilus koja sinergistički deluje na eradikaciju E.Coli.

D-manoza – deluje na jednostavan način tako da se čvrsto veže na površinske izdanke bakterije E. coli. Afinitet vezivanja bakterije E.coli za D-manozu je veći nego afinitet vezivanja na ćelije mokraćne bešike. Bakterija vezana za D-manozu mokrenjem se izbacuje van iz tela.

S.Boulardii – vraća digestivni sistem u ravnotežu i pomaže u tretmanu urinarnih infekcija izazvanih bakterijom E.coli. Štiti dobre bakterije i ubrzava oporavak sluznice creva kod uzimanja antibiotika.

Streptococcus thermophilus – uspostavlja ravnotežu digestivnog trakta i ima protivupalno (antiinflamatorno) dejstvo.

JEDINSTVENA KOMBINACIJA D-manoza + S.Boulardii + S.Thermophilus

D-MANOZA – ( eng. D – mannose ) je monosaharid, jednostavna molekula šećera, koji se u prirodi u maloj količini nalazi u slobodnom stanju (brusnica, kvasac, jabuka, pomorandža, breskva, mango). Učinak D-manoze je 10-50 puta jači od soka brusnice. U organizmu se D-manoza formira iz glukoze ali i pored strukturne sličnosti sa glukozom D-manoza se veoma malo resorbuje iz digestivnog trakta (deset puta slabije od glukoze), njen metabolizam i apsorpcija nisu zavisni od insulina i najvećim delom eliminiše se putem urina.
D-manoza je u svetu prihvaćena kao obavezna komedikacija i profilaksa u tretmanu urinarnih infekcija koja se koristi već više od 30 godina kao prirodni preparat za odstranjivanje bakterije E. coli iz urinarnog trakta.
D-manoza deluje lokalno u samoj mokraćnoj bešici tako što sprečava vezivanje E.Coli za sluzokožu mokraćne bešike i izbacuje je mehaničkim putem u spoljašnju sredinu.

SACCHAROMYCES BOULARDII – S. boulardii je vrsta kvasca koji je izolovan 1923 godine iz tropskog voća liči i mangostin od strane francuskog naučnika Henri Boulard, po kome je Saccharomyces dobio naziv. Naučnik Boulard je prvi otkrio ovaj kvasac pošto je primetio da su stanovnici Jugoistočne Azije, koji su bolovali od kolere, žvakali koru voća liči i mangostin u pokušaju da kontrolišu simptome bolesti. S.boulardii nema patogeno dejstvo i ne deluje sistemski, uglavnom ostaje u gastrointestinalnom sistemu i nema indicija širenja u ostalim sistemima u ljudskom organizmu.
Dugi niz godina koristi se u mnogim zemljama kao pomoćno sredstvo pri lečenju brojnih gastrointestinalnih poremećaja. Kultura kvasca S. boulardii otporna je na sve antibiotike, pa se može uzimati zajedno s njima, nezavisno od obroka. S.boulardii ima optimalan rast na temperaturi 37˚C i on bolje preživljava u kiselom PH.

NAČIN PRIMENE

Kako se pravilno uzima UriRoyal®?

 • Sadržaj jedne kesice rastvoriti u 100 ml vode. Popiti sveže pripremljeno.
 • Uzimanje UriRoyal®-a se preporučuje uveče pre spavanja na prazan želudac i bešiku. Ne uzimati dodatnu količinu vode.
 • U slučaju pojave neželjenih reakcija posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Deca starija od 7 godina i odrasli: napitak pripremljen od 1 kesice dnevno.

 • Nutritivni tretman kod nekomplikovanih infekcija urinarnog trakta izazvanih bakterijom E. coli: 1 kesica dnevno u trajanju od 3 do 7 dana
 • Nutritivni tretman zbog rekurentnih infekcija urinarnog trakta izazvanih bakterijom E. coli: 1 kesica  dnevno u trajanju od tri meseca.

Deca od 3-7 godina: napitak pripremljen od 1/2 kesice dnevno.

 • Nutritivni tretman kod nekomplikovanih infekcija urinarnog trakta izazvanih bakterijom E. coli: 1/2 kesice dnevno u trajanju od 3 do 7 dana
 • Nutritivni tretman kod rekurentnih infekcija urinarnog trakta izazvanih bakterijom E. coli:  1/2 kesice dnevno u trajanju do tri meseca
Scroll to Top