[vc_row full_width=“stretch_row_content“ css=“.vc_custom_1594013542236{background-color: #f9f9f9 !important;}“][vc_column][vc_row_inner css=“.vc_custom_1594013553946{margin-right: 2% !important;margin-left: 2% !important;}“][vc_column_inner][vc_column_text]

INSTAGRAM GIVEAWAY “UriRoyal® – Za vaše bezbrižno leto” 

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner css=“.vc_custom_1594013553946{margin-right: 2% !important;margin-left: 2% !important;}“][vc_column_inner width=“1/2″][ultimate_spacer height=“20″][vc_column_text]U toku letnjih dana, češće su i urinarne infekcije a kako bi Vam ovo leto proteklo bezbrižno  PharmaS Vam poklanja 20 kutija UriRoyal-a. Tim povodom objavljujemo: 

INSTAGRAM GIVEAWAY – “UriRoyal® – Za vaše bezbrižno leto”  u kome PharmaS Srbija poklanja :

1. – 20. mesto – kutija UriRoyala

[/vc_column_text][vc_column_text]Sve što je potrebno da uradite kako biste učestvovali jeste:

  1. Da zapratite naše instagram stranice @pharmas_rs i @dietpharm_srbija
  2. Da u komentaru opišete kako se čuvate od urinarnih infekcija u toku letnjih dana.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=“1/2″][vc_single_image image=“891″ img_size=“full“ alignment=“center“][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner css=“.vc_custom_1594014091499{margin-right: 2% !important;margin-left: 2% !important;}“][vc_column_inner][vc_column_text]

Organizator ovog giveaway-a je Pharmas d.o.o. Beograd. Giveaway se organizuje preko instagram stranice pharmas_rs, na teritoriji Republike Srbije. Svi učesnici moraju biti punoletni a moguće prijaviti se samo jednim komentarom. Nagrade nije moguće osvojiti više puta. Vaše komentare možete poslati najkasnije do 01. 10. 2021. godine kada ćemo odabrati i proglasiti 15 dobitnika od kojih će svaki dobiti po jednu kutiju UriRoyal-a. Organizator zadržava pravo da ne prihvati komentare za koje smatra da ne odgovaraju uslovima konkursa.

Učestvovanjem u ovom giveaway-u učesnici su saglasni da se, ukoliko postanu dobitnici nagrada, njihovi lični podaci ( ime, prezime, prebivalište ili drugi podaci, mogu koristiti u svrhu ispunjenja obaveza Organizatora ovog giveaway-a. Ovako prikupljeni podaci biće korišćeni u svemu u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka ličnostiisključivo u svrhu sprovođenja giveaway-a i za vreme koje je potrebno za njegovo potpuno sprovođenje. (Obaveštenje o obradi podataka o ličnosti )

Ukoliko zbog nedostataka/grešaka u podacima koje je dao dobitnik (npr. greška u pisanju imena, adrese, tel i sl.), nije moguće stupiti u kontakt sa dobitnikom poklona, Organizator ne snosi nikakvu odgovornost. Organizator ne snosi odgovornost ukoliko bilo koji dobitnik ne dostavi ispravne podatke  i na taj način onemogući isporuku nagrade.

U  giveaway-u  ne mogu učestvovati lica zaposlena kod Organizatora i lica koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji ovog konkursa, kao i najbliži srodnici ovih lica. Učesnici koji učestvuju na konkursu nemaju pravo da zahtevaju drugačije nagrade ili nagrade u većim količinama od onih koje su navedene. Nagrade se ne mogu zameniti za novac.

[/vc_column_text][ultimate_spacer height=“30″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

Scroll to Top